Search

Bokslut

Årets hektiska tid är här. Bokslut. När jag varje år ägnar all tid åt att jobba för att hålla deadline för bokslut, vilket innebär att jag måste arbeta dagligen före, under och efter nyårshelgen. Och just i år är detta inte något enkelt uppdrag. Främst på grund av att jag har extrem migrän varje dag, värre än vad det någonsin varit. Efter 30 år är det fortfarande lite skrämmande när det är värre än vanligt. I går pratade jag med kollega i telefon samtidigt som jag hade migrän och min afasi var beklämmande. Jag kunde inte prata. Kunde inte hittar orden. Nytt migränanfall i dag – desorienterad. Visste inte vad jag gjorde eller om jag ens vara hemma. Det händer inte varje år att jag får så pass stark migrän. Det som möjligen kan vara lite mer otäckt nu, är att jag sedan 3-4 månader står på blodtryckssänkande medicinering, vilket i sig borde innebära att jag kanske inte fick migrän eller allvarlig migrän.

Nå. Det positiva är att jag kan anpassa min arbetstid själv och arbeta hemifrån. Jobbet blir utfört. Jag håller deadline. Och vattenläckan hemma är nu helt åtgärdad. I mellandagarna hann målaren komma och slutföra det sista, så nu har jag åter ett helt hem utan spår av vattenläcka.

Bokslut för året vågar jag inte längre göra. Jag vill inte bocka av alla jobbiga saker man med ålder tvingas genomgå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *