Search

Det var en gång en början

Efter att förra webbhotellet raderade min blogghistorik efter att de inte kunde stoppa angrepp utifrån som skyddade min data, så har jag förlorat en stor del av mitt arkiv. Därför finns heller inte min bakgrund berättad längre i bloggen. Så det kommer små återblickar framöver. Förmodligen inte så intressant för någon att läsa, men jag har en historik och en historia som är både känd och okänd. Vissa känner till den, de flesta gör det dock inte. Varför skulle min historia vara viktig eller intressant? Det är den inte. Men på något sätt blir det en berättelse om vad man kan vara med om under ett liv. Toppar, dalar, men främst märkliga saker. Jag har lärt mig att lägga det mesta bakom mig då det inte gagnar en gammal gubbe på +50 att älta något från barndom och ungdomsåren. Ändå finns det ständigt något jag vill berätta. Per aspera ad astra. Svårigheter är en del av livet, men också att inte låta sig definieras av dem eller bli förintad.

Det är mycket sen kväll när jag skriver detta, så det får en bli en cliff hanger. Officiellt kom jag aldrig ut som bög inför min far efter att han hotat slå ihjäl mig om jag var sådan där bögjävel, ”för de förtjänar inte att leva”. Då flydde jag hemifrån och fick leva gömd. Det var 1988. Så det finns en del att gräva i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *