Search

Star wars…

… ska få filmerna 10-12 också. Jag har funderat på det. Disney+ håller på att ta död på hela SW genom alla märkliga serier de försöker pressa ut ur konceptet, samtidigt som de inte går utanför tidsramen som finns mellan film 1-9. Det var först i förra veckan som jag såg film 9 för första gången då jag varit så trött på Star wars och att man efter +45 år fortfarande håller på att älta. Slutscenen i film 9 fick mig att fundera på om man nu gett upp filmfortsättning och enbart ska köra tv-serier, men så verkar det inte bli. Tråkigt nog så kommer film 10 att ta vid efter film 9. Här lämnas inga givna ramar. Tidslinjen utökas bara marginellt framåt. Inga sidospår eller stora tidshopp och exkluderande av redan kända karaktär. Så tråkigt.

Star trek har man också förstört. Och det har blivit märkligt tyst kring Stargate, som jag anser ha en bättre potential då det handlar om nutid i vår värld. Jag hade gärna sett att Stargate fick göra comeback!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *