Search

Påsk

Att jag skulle vara långledig utanför sommarsemestern, låter ganska otroligt. Ändå är det precis vad jag är. Påsken innebär att jag med lite trixande fått ihop en hel veckas ledighet. Vilket betyder absolut ingenting egenlitgen. Det blir en del hemleveranser i helgen. Tanken är att jag i morgon ska få hem en dvd-spelare jag fick för mig att beställa. Den jag hade är trasig, det går inte öppna dvd-luckan längre. Insåg jag i dag efter att äntligen efter 2-3 år lyckats få ström i apparaten.

Hur aktuellt är det med dvd-spelare egentligen? Jag som i princip har alla streamingtjänster som finns, ser ändå ett behov utifrån alla de filmer och serier jag har på dvd. Som inte finns på streamingtjänsterna. Och som jag inte längre kan se.

Annars är det som vanligt arbete som gäller i några år till. Pension finns där framöver nånstans. Något nytt kring arbetssituationen har jag inte, utan det rullar på. Lång erfarenhet med 31 år i yrket varav 23 år på nuvarande arbetsplats. Sedan några år befinner jag mig i olika roller utan att för den del byta titel eller arbetsplats. Varje dag reflekterar jag över nåt nytt. Jag vet aldrig från dag till dag vad jag ska mötas av, vad jag ska behöva lösa. För det är nästan alltid ett problem som seglar upp som adresseras mig då man vet att jag fixar det mesta. Dagens frågeställningar var att någon hade hört ett rykte som inte stämde där jag fick ta lite skärmdumpar och länka till fakta. Varför just jag fick frågan berodde förmodligen på att rutinen som misstolkats och som gäller för +50000 medarbetare, står med mitt namn och som innehållsansvarig. Hoppas jag rätade ut några frågetecken. Annars får de återkomma. Om en vecka.

Men mobbningen fortsätter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *