Search

Sedan 1999-02-15

Måste erkänna att jag blev lite bestört när webbhotellet nu drog några tusen för något jag i praktiken inte använder. Var det så dyrt?! Jo, tydligen. Några domäner finns inte längre, men tydligen har det inte så stor betydelse. Jag kan inte nedgradera webbhotellet då jag redan är på lägsta (billigaste) nivån och koppling till domännamn inte spelar någon roll. Men det var sista gången jag förlängde webbhotellet. Så senast juni 2023 kommer jag att ha raderat alla domäner, alla databaser, precis allt. Jag skriver sällan och vad jag vet så läses jag inte. Kanske ett kvarts sekel med blogg får vara nog. Och nu känner jag mig inte särskilt motiverad att försöka upprätthålla nåt framöver då det finns ett slutdatum.

  • 1999-02-14: Lanserade hemsida
  • 1999-02-15: Bloggens första inlägg

Det var kul så länge det varade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *