Search

Kortis

Bevisligen har det gått en hel månad sedan jag hade datorn igång. Det är vid de tillfällena jag skriver något i bloggen.

Vad som försiggått senaste månaden? Jag minns inga detaljer, men jag har ömsom haft semester och ömsom jobbat. Sedan i söndags är semestern slut och jag har hunnit avverka en ordinarie arbetsvecka. Inte en lugn sekund.

Det börjar närma sig flytt till arbetsrum nr 15 (fjärde flytten på ett år), men står och väger lite just nu. Eventuellt kan jag vara kvar ett par extramånader, men samtidigt finns en plan där man preliminärt och eventuellt funnit mitt nya rum som jag tror hade varit perfekt. Det enda problematiska är att rummet är ockuperat och avhysning kan bli svår.

I nästa vecka är det dags för utprovning av elrullstol. Rollator fungerar kortare gångsträckor men är otroligt begränsande. Samtidigt är rullstol också enormt begränsande vad gäller framkomlighet. Men i kombination hyfsat.

Är det höst nu? Det är inte längre ljust ute på morgon och kväll.

2 thoughts on “Kortis

    1. Det har så här långt fungerat att uppdatera till senaste Win10-versionen (förra hade ändå giltighetstid november ut innan uppdatering stoppas). När jag jämför min närmare 10 år gamla laptop med prestanda och innehåll i senaste datorerna på marknaden, så är det absolut ingen skillnad. Jag föredrar min gamla dator så länge den mäktar med eftersom den har fler uttag. En ny dator saknar portar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *