Search

Om tid finns

Om en vecka fyller bloggen 20 år. Om det nu kan kallas för blogg med tanke på hur lite jag skriver samt att webbhotellet inaktiverade och raderade dessa 20 år. Tanken är att när jag känner att tid finns, ändå fortsätta med bloggen. Men då ska jag nog återgå till HTML med uppladdning via FTP då jag inte litar på webbhotellets databaser. Eller nåt. Jag är inte länge så sugen på att betala en massa till ett webbhotell som inte kan hålla ordning på filer och då jag inte skriver särskild mycket. Läsare och kommentarer har jag inte heller. Så databas behövs inte. Det räcker med enkel HTML utan möjlighet lämna kommentar.

Har jag så mycket att göra att jag inte hinner fixa min hemsida? Nja. Skäggklubben tar tid, jobbet tar tid, mina tv-maraton tar tid. Och senaste tio dagarna…

De senaste tio dagarna har jag:

 • Haft besök av ömma modern.
 • Blivit opererad även andra käken (höger käke 18 månader sedan, nu vänster, käkben fallit ihop, de räddade innersta tanden men fick skära ut visdomstand).
 • Stått på antibiotika (käkoperationen, förebyggande åtgärd).
 • Varit rejält förkyld (samtidigt som konvalescens käkoperation).
 • Jobbat trots ovan (bortsett från två dagars sjukskrivning och tre dagars distansarbete).
 • Migrän tisdag och på nytt torsdag.
 • Sett Supernatural säsong 13 på tre dagar.
 • Druckit flytande kost (på grund av käkoperation) och överdoserat Alvedon + Ipren (på grund av käkoperation).

Att vara klen tar tid. Nu när jag återhämtat mig hyfsat, så börjar en massa projekt på jobbet som jag involverats i. Så. När jag får tid…

4 thoughts on “Om tid finns

 1. En trogen läsare har du i alla fall, även om jag i stort sett aldrig kommenterar. Och jag har följt dig nästan lika länge som du bloggat! Gillar ditt lite bistra sätta att kommentera omvärlden på både gott och ont.
  Flyttar du hoppas jag du meddelar här. Allt gott! AnnA

  1. Självklart meddelar jag! Ett problem är att jag inte vet vad som händer med domän och webbhotell, men det går att nå mig både på FB och på Instagram (Nilekil).

 2. Vi är såna seniorer i bloggsammanhang! 😀 För övrigt (ang. ditt nästa inlägg) så finns det en plugin till WP {Classic Editor} som låter dig ha det ”gamla vanliga” sättet att skapa inlägg på. Jag använder det för jag tycker det nya är jobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *