Search

16 till 256

I onsdags beställde jag ny mobiltelefon som kom i går. Först i dag har jag startat den. Jag har bytt upp mig från iPhone 6 till iPhone X. Egentligen utan uppenbar anledning. Gamla mobilen trilskades en del vilket mestadels berodde på att den började bli uttjänt. Särskild batteri och minne började ta stryk. 16 GB i minne räcker inte långt och appar har med åren fått raderas då de appar jag behövde växte okontrollerat (tog mer och mer utrymme för varje uppdatering av app-version). Att radera och på nytt ladda ner en app hjälpte inte. Apparnas storlek ökar. Det där med att spara filer/foton/filmer på mobilen har jag inte kunnat göra på många år; aldrig funnits utrymme nog.

Därför är jag försiktigt positiv beträffande nya mobilen som har ett minne på 256 GB. Annars är där ingen skillnad på iPhone-versionerna. Väldigt få tekniska nyheter. Så frågan är om iPhone X är värt priset? Nej, men jag betalar väl främst för utökat minne. Skönt slippa lägga en timme varje dag med att radera innehåll för att mobilen ska fungera nästkommande dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *